Cosmetische acupunctuur of het giftige Botox?

Dit artikel is 14127 keer gelezen!

Wat is cosmetische acupunctuur?

Cosmetische acupunctuur is een effectieve, niet chirurgische behandeling om de verschijnselen van de beginnende ouderdom te verminderen. Het is een subtiele verjonging die het gelaat jaren laat verjongen op een veilige en natuurlijke manier, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en collageen aangemaakt. Tegelijkertijd verbetert de algehele lichamelijke conditie. 

Cosmetische acupunctuur is een combinatie van facelift technieken en de klassieke acupunctuur. Door het vergroten van de innerlijke vitaliteit komt de innerlijke schoonheid ook naar buiten. 

De nadruk ligt op het verjongen van het gelaat, het verbeteren van de collageenproductie en de bevochtiging van en doorbloeding van de huid. Het verouderingsproces wordt tegengegaan en u zult er na een behandelserie stralend en jonger uitzien. 

Cosmetische acupunctuur verhelpt verouderingsverschijnselen zoals rimpels, het hangen van oogleden, wallen onder de ogen, donkere kringen onder de ogen en onderkinnen, maar ook littekens pigmentvlekken, bloedvinnetjes etc. kunnen effectief middels cosmetische acupunctuur worden behandeld. 

Na de eerste behandeling ziet men over het algemeen een verbetering in de uitstraling en de huidconditie; het resultaat van een verbeterde Qi (energie) en bloedcirculatie naar het gezicht. Na 6 behandelingen zijn de diepere lijnen minder en u ziet er meer uitgerust uit. Rimpels beginnen te vervagen en de huid wordt strakker. 

Individuele resultaten zullen verschillen, maar met reguliere onderhoudsbehandelingen zullen de resultaten drie tot vijf jaar blijven. Het spreekt voor zichzelf dat uw levenswijze een zwaarwegende invloed heeft op de huid. Cosmetische acupunctuur gaat ook het vormen van rimpels tegen, het minimaliseert de vorming van fijne lijntjes in het gelaat en het reguleert de voeding naar de huid toe. Je uitstraling naar buiten toe zal een grote impuls krijgen. De cosmetische acupunctuur heeft een ontstekingsremmende en ontgiftende werking naar de huid toe en helpt oa. Bij de volgende zaken:

 • Rimpels
 • Frons lijnen
 • Afhangende wangen
 • Diepe lachlijnen
 • Bleek en futloos gelaat
 • Wallen
 • Vocht in het gelaat
 • Spanning in het gezicht
 • Donkere kringen onder de ogen
 • Ouderdomsvlekken (levervlekken)

Hoe werkt cosmetische acupunctuur?

Door middel van een combinatiebehandeling van acupunctuurgezichtsbehandeling met kruiden en crèmes, wordt de huid behandeld. Cosmetische acupunctuur is in tegenstelling tot bijvoorbeeld behandelingen met Botox, vrijwel zonder risico. Er treden geen bijwerkingen op. Er wordt gewerkt met zeer fijne naaldjes zodat het een vrijwel geheel pijnloze behandeling is.

De kruiden en crèmes werken verzachtend en verbeteren de bloeddoorstroming, zodat het eindresultaat er fraaier uitziet. Je behandelt automatisch de lijnen en verouderingsrimpels in het gelaat door kleine en fijne naaldjes te plaatsen op diverse plekken in het gezicht. In de cosmetische acupunctuur is het van belang je niet alleen te richten op het gezicht maar tevens de onderliggende problemen mee te nemen. Hierdoor zal een behandeling ook gericht zijn op het hele lichaam, geest en de geblokkeerde emoties die een dusdanige verstoring van de energie kunnen geven.

Voor wie is cosmetische acupunctuur bedoeld?

Voor eigenlijk iedereen die het van belang vindt om zich jonger en vitaler te voelen, en het verouderingproces wil afremmen. Het besluit om met de behandelingen te beginnen kan ingegeven zijn door het soort werk wat je doet, waardoor je representatief moet zijn, of door persoonlijke redenen. Misschien zelfs wel een combinatie van beide. Het is zo dat een ieder die op de behandeltafel plaatsneemt een andere behandeling behoeft. Iemand met een opgezet gezicht zal anders behandeld worden dan iemand met een uitgedroogde huid. Het is niet bedoeld voor mensen met o.a:

 • Verhoogde bloeddruk
 • Suikerziekte
 • Hepatitus
 • Bloedstolling problemen

Een vitaler en jongere uitstraling bereik je met cosmetische acupunctuur op natuurlijke wijze. Laat de Botox maar waar hij is.

Waardeert u onze website, like ons dan op Facebook

 

 

Related Post

2 thoughts on “Cosmetische acupunctuur of het giftige Botox?

 • hh@hetnet.nl'
  9 juni 2016 at 16:45
  Permalink

  Helaas, ik heb als 'proefpersoon'  vele behandelingen ondergaan, maar heeft geen zichbare resultaten gegeven. Verder eet en leef ik super gezond, dus daar kan het niet aan liggen.

   

   

 • jean37rdam@gmail.com'
  9 juni 2016 at 17:56
  Permalink

  Beste Hannah je geeft zelf al aan dat je een proefpersoon was, waarschijnlijk dan bij iemand die het moet leren. Dit is helaas niet representatief ten aanzien van de ervaren professionals.

  Vriendelijke groet, Simon

Geef een reactie

Populair