Post-Vaccinaal Syndroom. Het meest miskende syndroom in de geneeskunde!

Dit artikel is 19628 keer gelezen!

Bestaat het dan wel echt?

In de homeopathische praktijk, waar ze een gevoelig instrument hebben om bijwerkingen op te sporen en ook te genezen, blijkt de vaccinatieschade veel groter dan de meeste ouders, artsen en kinderartsen vermoeden.

Zo bleken veel gedragsproblemen plots te verdwijnen als vaccins ontstoord werden, ook al kwamen de meeste kinderen voor heel andere problemen. In de praktijk verdwijnen stemmingsstoornissen, agressiviteit, rusteloosheid, concentratiestoornissen en ADHD, maar ook allerlei lichamelijke klachten, door gebruik te maken van homeopathisch verdunde en gepotentiëerde vaccins. (isotherapie) Wereldwijd passen veel homeopaten deze isotherapie nu toe om bijwerkingen van vaccins weer ongedaan te maken. Dr. Tinus Smits(†) ontwikkelde vanuit deze isotherapie de CEASE therapie. CEASE betekent "Complete Elimination of Autistic Spectrum Expression"

Wat is CEASE therapie?

Cease therapie wordt ook wel het homeopatisch ontstoren genoemd. Het is een vorm van homeopathie waarbij je bij kinderen of volwassenen systematisch de vaccinaties, diverse medicatie of andere storende (chemische) belastingen in een homeopatische verdunning gaat geven. Zo kan het lichaam de belastende stoffen verwijderen en komt er ruimte voor genezing.

Wanneer pas je CEASE therapie toe?
Homeopatisch ontstoren doe je bij allerlei chronische ziekten of (gedragsmatige) aandoeningen waarvan je het vermoeden hebt dat vaccinatie, medicatie, chemische of toxische belasting een oorzaak kan zijn. Vooral de laatste 30 jaar komen er steeds meer chronische aandoeningen voor terwijl daar volgens de reguliere medische wetenschap niet echt een verklaring voor is.

Denk dan aan ziekten en aandoeningen als:

 • Diverse KNO klachten: Vaak verkouden, oorontstekingen, piepen en benauwd zijn, veel hoesten, pseudo kroep, astma en astmatische brochitis, COPD
 • Huidklachten: jeuk, eczeem, psoriasis
 • Vermoeidheidsklachten: ME, altijd moe, gauw vatbaar, vermoeidheid  zonder duidelijke oorzaak
 • Gedrag: Concentratie en leerproblemen, dyslexie, dyscalculie, (faal)angst, AD(H)D, autisme
 • Auto- immuunziekten, chronische ziekten: Reuma, artritis, ziekte van Crohn, Collitis Ulcerosa, hormonale en of schildklierproblemen, etc
 • Klachten na: Pfeiffer, Lyme 
 • Stemmingsstoornissen: Depressie, angsten en fobieën.

Als je  homeopatisch gaat ontstoren knappen mensen vaak enorm op en dat men in veel gevallen, mits er geen blijvende hersenschade of gewrichts/orgaan schade is, ook gaat genezen. Een aantal belastingen kunnen al via de ouders doorgegeven worden. Dus een kind/volwassene kan ook ziek zijn, niet door iets wat zij zelf hebben gehad maar wat door wat zij geërfd hebben.

Een CEASE behandeling bestaat uit meerdere componenten die elkaar aanvullen en versterken.

 • Er wordt een bij de persoon passend homeopatisch middel gekozen.
 • Daarnaast worden alle schadelijke belastingen "homeopatisch ontstoord". 
 • Ook worden een aantal specifieke voedingssupplementen aangeraden die het immuunsysteem versterken zoals: Vitamine C, zink, magnesium, vitamine B complex en visolie.
 • Indien nodig dieetadviezen.

Het resultaat van deze meersporen aanpak is dat diverse klachten heel sterk verminderen of zelfs verdwijnen. 

Waardeert u onze website, like ons dan op Facebook

 

Related Post

3 thoughts on “Post-Vaccinaal Syndroom. Het meest miskende syndroom in de geneeskunde!

 • mhbrugman@gmail.com'
  4 februari 2016 at 12:36
  Permalink

  U noemt in uw stukje over CEASE therapie: "Zo bleken veel gedragsproblemen plots te verdwijnen als vaccins ontstoord werden, …. In de praktijk verdwijnen stemmingsstoornissen, agressiviteit, rusteloosheid, concentratiestoornissen en ADHD, maar ook allerlei lichamelijke klachten, door gebruik te maken van homeopathisch verdunde en gepotentiëerde vaccins. (isotherapie) Wereldwijd passen veel homeopaten deze isotherapie nu toe om bijwerkingen van vaccins weer ongedaan te maken. " 

  Kunt u misschien informatie geven over welke  problemen verdwenen en over welke aantallen gevallen gaat? Ook ben ik geinteresseerd in de kosten van de behandeling.

 • moorintertradegroup@gmail.com'
  8 februari 2016 at 00:08
  Permalink

  Gaarne,, Contact voor een Bezoek cq Consult,,SVP Respons ,, Via G.Mail,, Ik Woon in Leer,, OstFriesland , Niet ver Van O.A , Nl.,, Groningen ,, With Our Compliments,, Getekend,,Anton.M.De Veen.

 • e.knops@hotmail.com'
  10 februari 2016 at 01:34
  Permalink

  Hmmm goed verwoord eigenlijk word ik dus voor de gek gehouden heb opstuurde klachten idd als angst enzo nog wat  meer zet ik hier niet neer ik krijg nu olanzapine anti psychotisch en voor me epilepsie medicatie en omdat ik wat anders ben willen ze me nu ook testen op autisme omdat ik afwijking vertoon van autisme….ik heb die test geweigerd ik ben geen test pop ik heb al aardig wat testen gehad…. ik heb psiegiese problemen dat klopt maar ik hou niet van medicatie wat ik nu heb is net of ik heel de dag stoned ben en moe… dus ik slik al n paar weken geen medicatie meer ook voor me epilepsie niet is al 2jaar geleden dat ik n aanval kreeg

Geef een reactie

Populair